top of page

ostamme kohteiden kuvia

Kuvapankki

Me Sunholidays Oy:ssä arvostamme kauniita hetkiä ja ainutlaatuisia kokemuksia, joita Suomen viikko-osakkeet tarjoavat. Siksi kutsumme sinut jakamaan kuviasi kanssamme ja osallistumaan yhteisen kuvapankkimme rakentamiseen.

Kuinka Voit Osallistua:

  1. Lähetä meille kuvia viikko-osakkeestasi. Olipa kyseessä upea auringonlasku missä näkyy lomaosakkeenne, kodikas sisustus olohuoneesta, tai ikimuistoinen perhehetki, kaikki hetket ovat tervetulleita. Kuvissa ei tarvitse olla lomailijoita ellet halua, myös huoneiston kuvat sisältä ja ulkoa ovat erittäin toivottavia, kuvien laatu ratkaisee. Muista nimetä kuva sen mukaan mistä se on otettu.

  2. Täytä Lomake: Käytä lomaketta kuviesi lähettämiseen. Muista liittää mukaan lyhyt kuvaus kuvasta.

  3. Kuvien Oikeudet: Huomioithan, että lähettämällä kuvat meille, annat SUnholidays Oy:lle oikeuden käyttää kuvia markkinointitarkoituksissa.

 

Palkkio ja Arvonta:

  • Palkkio: Tarjoamme 10 € korvauksen jokaisesta sivustollamme julkaistusta kuvasta.

  • Arvonta: 10 parhaan kuvan lähettäneiden kesken arvotaan 500 € arvoinen S-ryhmän lahjakortti. Arvonta suoritetaan 15.6.2024 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sekä voittajan lähettämä kuva julkaistaan etusivullamme.

  • Voit lähettää niin monta kuvaa kuin haluat.

Tietosuoja:

Me Sunholidays Oy:ssä kunnioitamme yksityisyyttäsi ja sitoudumme suojelemaan henkilökohtaisia tietojasi. Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme löydät täältä: Tietosuoja | SunHolidays Oy

Kiitos, että jaat kanssamme unohtumattomia hetkiäsi. Yhdessä luomme kuvapankin, joka heijastaa Suomen viikko-osakkeiden monimuotoisuutta ja kauneutta.

Nimeäthän kuvat mahdollisimman hyvin sen mukaan mistä kuva on.
lataa kuva
lataa kuva
lataa kuva
lataa kuva
lataa kuva
lataa kuva

Valtuutus ja Käyttöoikeudet: Hyväksyn, että lähettämällä tämän lomakkeen kautta kuvan, annan Sunholidays Oy:lle täydet oikeudet käyttää, muokata, jakaa ja julkaista kuvaa markkinointi- ja mainostarkoituksissa. Tämä sisältää oikeuden jakaa kuvia kolmansien osapuolten verkkosivustoilla. Ymmärrän, että Sunholidays Oy voi hyödyntää kuvaa ilman lisäkorvauksia. Vahvistan myös, että minulla on kaikki tarvittavat oikeudet kuvan jakamiseen ja oikeudet sen käyttöön, ja että minulla on lupa mahdollisten kuvassa esiintyvien henkilöiden kuvien käyttöön.

bottom of page