top of page

SUNHOLIDAYS GROUP

-----------

Visio

SunHolidays perustettiin yhtä näkemystä silmällä pitäen: luoda ainutlaatuinen matkailu- ja elämäntapayritys, joka tarjoaa parhaita etuja ja matkaelämyksiä jäsenillemme ja heidän perheilleen maailmanlaajuisesti. SunHolidays on investoinut todellisen matkailu- ja elämäntapa-alustan kehittämiseen, jonka avulla jäsenet voivat kokea poikkeuksellista arvoa, palvelua, yhteisöllisyyden tunnetta sekä todellisen "jäsenyyden" tunteen. Huippuluokan palvelu aina varaus- ja matkavaihtoehdoista saapumiseen määränpäähäsi SunHolidays arvostettuna jäsenenä. Ei enää pettymyksiä, vain upeita aikoja ja upeita muistoja. Mihin visiomme vie sinut?

SunHolidays Group filosofia

SunHolidays filosofia on hyvin yksinkertainen. Kaikki, mitä teemme, pyörii saman käsitteen ympärillä: "jäsenemme tulevat ensin". SunHolidaysillä viihdymme nykyisten ja tulevien jäsentemme kasvun ja tyytyväisyyden ansiosta. Itse asiassa sinä jäsen olet yrityksemme arvostetuin voimavara ja olet myös auttanut muotoilemaan monia nyt tarjoamiamme etuja.

 

SunHolidays Group tulevaisuudessa

Suhteellisen uutena ja nuorena yrityksenä olemme motivoituneita ja päättäväisiä olla alan halutuin travel & lifestyle -jäsenyyttä tarjoava yritys. Etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia täydentää nykyistä lomakeskus- ja sijaintivalikoimaamme. Muodostamalla oikeat sidosryhmät ja hyväksymällä vain korkeimmat majoitusvaatimukset SunHolidays jatkaa kasvuaan ja tarjoaa monia jännittäviä vaihtoehtoja nykyisille ja tuleville jäsenillemme.

bottom of page